Trending

Silver Digital Media Award για τη Χρυσή Ευκαιρία

H Χρυσή Ευκαιρία στις 16 Ιουνίου διακρίθηκε με το Silver Digital Media Award στην ενότητα "Ανάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου - Cross Platform Content" για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής της.

Η διάκριση επιβραβεύει την πλήρη και επιτυχημένη παρουσία της Χρυσής Ευκαιρίας σε 12 μέσα (εφημερίδα, έντυπο περιοδικό Living Luxuria, ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού Living Luxuria, έντυπο περιοδικό My Home, ηλεκτρονικό περιοδικό My Home, website, εφαρμογή iOS, εφαρμογή Android, εφαρμογή Windows Phone + Windows PC, website XE Express Ads, εφαρμογή iOS Express Ads, εφαρμογή Εργασία από τη Χρυσή Ευκαιρία).

Η Χρυσή Ευκαιρία έχει καταφέρει να εκσυγχρονίσει ένα brand 22 ετών και να το εναρμονίσει με τις ανάγκες της εποχής, με το μοντέρνο τρόπο ζωής και τις νέες καταναλωτικές συνήθειες της αγοράς. Η συνολική της παρουσία σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, από το περίπτερο μέχρι και την πιο σύγχρονη συσκευή τεχνολογίας, την καθιστά ηγέτη στον κλάδο της και πρωτοπόρο εταιρία στο σύνολο των κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Νεότερη Παλαιότερη