Trending

"Βραβείο Ανώτερης Γεύσης" για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στα iTQi Superior Taste Awards

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Coca Cola 3Ε:
"Μια νέα σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο έλαβε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, λαμβάνοντας το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» στα φετινά iTQi Superior Taste Awards,  που διοργανώνει ο διεθνής οργανισμός International Taste & Quality Institute (Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας). Το iTQi είναι κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ξεχώρισε ανάμεσα σε συμμετοχές από πολλές χώρες, λαμβάνοντας την ανώτατη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών. Η επιτροπή των κριτών απαρτίζεται από διακεκριμένους με αστέρια Michelin Chef και Γευσιγνώστες, από 17 διαφορετικές χώρες και μέλη οργανισμών εστίασης από όλη την Ευρώπη.

Ακολουθώντας μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, το iTQi επιβραβεύει προϊόντα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Η αξιολόγηση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσα από γευσιγνωσία, σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή. Μετά από τη γευσιγνωσία το iTQi προετοιμάζει παραδίδει στους συμμετέχοντες τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Αυτή η νέα επιβράβευση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, επισφραγίζει την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση και το τοποθετεί ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα. Εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στο Αίγιο από την Coca-Cola Τρία Έψιλον κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και διασφάλισης ποιότητας, ξεχωρίζοντας στην ελληνική αγορά."
Νεότερη Παλαιότερη