Trending

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap υποστηρικτής του Bike Odyssey 2016

Από την  Coca Cola 3E λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap στήριξε τους 300 αθλητές του Bike Odyssey 2016  που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή του να υποστηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Το Bike Odyssey πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 26 Ιουνίου, με τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτόν τον εξαιρετικά απαιτητικό 8ήμερο αγώνα, να ακολουθούν μια μοναδική διαδρομή. Οι 300 ποδηλάτες που συμμετείχαν στον 8ήμερο, 3ήμερο και 1ήμερο αγώνα διέσχισαν μέρη εκπληκτικής και σπάνιας ομορφιάς: ξεκίνησαν από τη Σμίξη (Γρεβενά), πέρασαν από τα βουνά της Πίνδου και κατέληξαν στη Ναύπακτο.

Στη 4η χρονιά αυτής της ξεχωριστής ποδηλατικής διοργάνωσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap, , ήταν εκεί και συντρόφευσε τους αθλητές, φροντίζοντας για τη σωστή τους ενυδάτωση. Με την εργονομική του συσκευασία, είναι ιδανικός σύντροφος στις δύσκολες διαδρομές. Χωράει άνετα στη θήκη των ποδηλάτων ενώ η ποσότητά του διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης των ποδηλατών στα απαιτητικά ταξίδια τους.

Η ποδηλασία είναι ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα με έντονες ενεργειακές ανάγκες. Ένας συστηματικός ποδηλάτης ή κάποιος που πραγματοποιεί πρωταθλητισμό, έχει αυξημένες ανάγκες για σωστή ενυδάτωση και ενέργεια με στόχο την ισορροπία των υγρών του σώματος.

Η ολοκλήρωση αυτού του δύσκολου αγώνα, γιορτάστηκε στη Ναύπακτο με τη βράβευση των νικητών την Κυριακή 26 Ιουνίου, με τους διοργανωτές, υποστηρικτές και αθλητές, να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο Bike Odyssey, που θα τους ταξιδέψει σε μοναδικές διαδρομές."
Νεότερη Παλαιότερη