Trending

Στις 7 Οκτωβρίου το 3ο Designathon με θέμα “Learn, Connect, Create.”

To Designathon ετοιμάζεται να υποδεχτεί για 3η συνεχή χρονιά τα νέα ταλέντα του design, στους χώρους του επιχειρηματικού φορέα Found.ation. Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, σε έναν νέο δημιουργικό μαραθώνιο, νέοι και νέες από την Design κοινότητα θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να συνεργαστούν, να λάβουν πολύτιμες συμβουλές από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και να κερδίσουν σημαντικά δώρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν υποτροφίες για τη σχολή Βακαλό.  

Με τίτλο "Learn, Connect, Create", και το φετινό Designathon θα προσφέρει πολύτιμη προβολή στη νικήτρια ομάδα, καθώς η δουλειά της θα βγει κανονικά στον αέρα. Η διοργάνωση έχει στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες τις σύγχρονης οπτικής επικοινωνίας, φέρνοντας κοντά τους κόσμους του Graphic και του Digital Design. 

Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι, το Designathon 2016, θα περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους εκπροσώπους κορυφαίων Digital Agencies και Δημιουργικών Γραφείων στην Ελλάδα, ορισμένοι από τους οποίους θα αναλάβουν και το ρόλο μέντορα για τις ομάδες. 

Στο event καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή νέοι Designers από 18-33 ετών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η διαδικασία των αιτήσεων ξεκίνησε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: http://www.designathon.gr/

H διοργανώτρια ομάδα αποτελείται από νέους επαγγελματίες με πάθος για το Design και η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Επιχειρηματικού Φορέα Found.ation, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς φορείς στη χώρα μας για τη φιλοξενία, εκκόλαψη και προώθηση νεοφυών τεχνολογικών εταιριών. 
Νεότερη Παλαιότερη