Trending

Εκτός Καλογρίτσας, εντός Σαββίδης;

Ραγδαίες εξελίξεις αλλά και σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκαλεί η μη καταβολή εμπρόθεσμα της α' δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες από τον κατασκευαστή Χ.Καλογρίτσα. Η πλευρά Καλογρίτσα ζήτησε παράταση ολίγων ημερών κάτι όμως που δεν προβλέπεται από τη διαδικασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:

"Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία “Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ”, με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

“Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί”. Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Πρώτη επιλαχούσα είναι η εταιρεία Dimera Media, του Ιβαν Σαββίδη και δεύτερος επιλαχών ο Alpha (είχε προσφέρει 61 εκατ. ευρώ)." Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη