Trending

Η Ryanair αναζητά προσωπικό στην Ελλάδα

Η αεροπορική εταιρία Ryanair αναζητά προσωπικό. Εάν σου αρέσουν τα ταξίδια τότε αυτή η θέση εργασίας είναι ιδανική.

Η Crewlink είναι το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair, της Νο1 χαμηλού κόστους Αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ευρώπη.

Παροχές
Από την πρώτη ημέρα, οι Αεροσυνοδοί της Ryanair, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των ταξιδιών, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

Αν θες να απολαύσεις το μεσημεριανό σου στη Ρώμη, σκι στην Αυστρία, την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Παρίσι ή να συμμετέχεις σε ένα πάρτυ στην Πράγα, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη θέση για εσένα.

Αν επιθυμείς να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή της βάσης σου και να ζήσεις σε διαφορετική πόλη σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας της Ryanair.

Ευκαιρίες Καριέρας

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις και εσύ μέλος στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, κάνε την αίτησή σου σήμερα για να παραυρεθείς σε μία από τις Ημερίδες που διοργανώνουν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η ημερίδες στην Ελλάδα θα διοργανωθούν στην Θεσσαλονίκη στις 02/11 και στην Αθήνα 03/11.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα.
Δείτε περισσότρες πληροφορίες ΕΔΩ Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη