Trending

Τα iPhone 7 και iPhone 7 plus είναι αδιάβροχα; [video]

Τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone 7 και iPhone 7 Plus, κυκλοφόρησαν με νέες βελτιωμένες κάμερες και ένα πολύ σημαντικό και πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό: την αδιαβροχοποίηση.

Οι συσκευές έχουν πιστοποίηση IP67 που σημαίνει ότι μπορούν να βυθιστούν στο νερό σε βάθος περίπου ενός μέτρου, για μέχρι και 30 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι θα επιβιώσουν από μια «βουτιά» στο νεροχύτη ή στη λεκάνη της τουαλέτας και δεν θα πάθουν κάτι αν ρίξετε κατά λάθος το ποτό σας πάνω τους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το παίρνετε άφοβα μαζί σας στο κολύμπι.

Το αντίπαλον δέος στα smartphones, η Samsung, έχει λανσάρει εδώ και καιρό αδιάβροχα τηλέφωνα κι αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο αγοράς για χρήστες που είναι επιρρεπείς στην αδεξιότητα και στα ατυχήματα.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς, η Apple αποφάσισε να βελτιώσει την προστασία των συσκευών της απέναντι στο υγρό στοιχείο και έκανε το μεγάλο βήμα λανσάροντας ένα αδιάβροχο τηλέφωνο με όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα προηγούμενα μοντέλα της. Το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι σωτήριο για τους πιο αδέξιους οι οποίοι έχουν περάσει πολλές ώρες προσπαθώντας να στεγνώσουν μια συσκευή τους που βράχηκε στο παρελθόν.

Η βρετανική Mirror, πάντως, αποφάσισε να κάνει μερικές δοκιμές για να διαπιστώσει πόσο αδιάβροχο είναι το νέο iPhone 7 και παρουσιάζει ένα βίντεο-τεστ.

epixeirimatias.gr
Νεότερη Παλαιότερη