Trending

Π.Κουρουμπλής: Οργανωμένο σχέδιο για να πέσει η Κυβέρνηση

Ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής μιλώντας στο Real Fm τόνισε για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για το διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες:
«Αυτή είναι η όλη ιστορία. Ή θα καταργηθεί η ιστορία των αδειοδοτήσεων, διότι εκλήθησαν – επιτέλους – στα 27 χρόνια κάποιοι να πληρώσουν ή θα πέσει η κυβέρνηση» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουρουμπλής.

Ερωτηθείς αν θεωρεί επιτυχημένο τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αδειοδότηση των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών ο κ.Κουρουμπλής είπε ότι «αυτός θα κριθεί εκ του αποτελέσματος». Όμως γιατί δεν λέμε ότι υπάρχει μία διάταξη στις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος που λέει ότι αν αύριο διαπιστωθεί ότι ένας εκ των υπερθεματιστών έχει πρόβλημα, η πρώτη δόση συν τα 3 εκατ. της εγγύησης αυτά καταπίπτουν υπέρ του δημοσίου.

Αυτό δεν το λένε και είναι πρόνοια του νόμου που προστατεύει το δημόσιο. Και σε τελική ανάλυση αν αποδειχθεί ότι κάποιος έχει προβλήματα θα πάμε στον επόμενο, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, αλλά θα έχει πάρει το Δημόσιο 18 εκατ. ευρώ.

Όποιος αποδειχθεί ότι έχει πρόβλημα δεν θα περάσει αβρόχοις ποσί. Θα πληρώσει αρκετά εκατομμύρια» υπογράμμισε ο κ.Κουρουμπλής.
Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη