Trending

Μειώσεις μισθών και εθελούσια έξοδος στην Attica Bank

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank Θ.Πανταλάκης στην πρώτη επίσημη παρουσίασή του δήλωσε τα εξής:
"Η παρουσία μου εδώ είναι παρουσία ευθύνης. Έχω αναλάβει να υλοποιήσω το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που θα επιλύει το σύνολο των ζητημάτων που θέτει ο έλεγχος του SSM και της ΤτΕ. 

Η αναδιάρθρωση δεν θα είναι κάτι το ευχάριστο. Κάποιοι θα θιγούν. Δεν είναι δυνατόν όταν οι συντάξεις βρίσκονται στα 500 και οι νέοι πτυχιούχοι και με μάστερ να παίρνουν αμοιβές των 800 και 1000 ευρώ να υπάρχουν τόσο υπέρογκες αμοιβές στην τράπεζα. Είναι ένα θέμα που θίγει ο SSM. 

Θα προωθήσουμε εθελούσια και μείωση μισθών και ζητάμε περισσότερη δουλειά και αποτελεσματικότητα θα έχουμε διαφάνεια. Η τράπεζα πρέπει να αποκτήσει τις δικές της δομές και οι σύμβουλοι να έχουν ένα τέλος. Θα είμαστε δυσάρεστοι αλλά χρήσιμοι με στόχο να ανακτήσουν οι μέτοχοι την επένδυσή τους”. 

Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που εγκρίθηκαν είναι οι: Αθανάσιος Τσάδαρης, Ιωάννης Τσακιράκης, Ευστάθιος Αναγνώστου, Δημήτριος Τζαννίνης, Χαράλαμπος Μπριλάκης, Ιωάννης Μαρμαγγιόλης, Γεώργιος Βλαχάκης, Γεώργιος Παναγιώτου, Αθάνασιος Σταθόπουλος και εκπρόσωπος του δημοσίου η κα Στεφανία Γεωργακάκου Κουτσονίκου. Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Μπριλάκης, Μαρμαγγιόλης, Βλαχάκης και Παναγιώτου. Πρόεδρος της επιτροπής εσωτερικού ελέγχου θα είναι ο κ. Παναγιώτου και μέλη οι κ.κ. Τζαννίνης και Μπριλάκης. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη