Trending

Ο Θ.Πάγκαλος κρίνει και κατακρίνει

Ούτε Φώφη Γεννηματά ούτε Σταύρος Θεοδωράκης πρέπει να ηγηθούν του εγχειρήματος στο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς, υποστηρίζει ο Θ. Πάγκαλος.

«Κανείς, ούτε η Φώφη, ούτε ο Θεοδωράκης, ο οποίος ανήκει στο παλιό καθεστώς όσο και αν ισχυρίζεται ότι είναι καινούριος, γιατί είναι δημοσιογράφος του παλιού καθεστώτος, οι δημοσιογράφοι είναι πρόσωπα της πολιτικής εκκλησίας, δεν είναι απέξω. Εδώ έχει τελειώσει αυτό. Πρέπει να είναι κάποιος καινούριος» τόνισε στον Βήμα fm.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε επίσης ότι «το ΠΑΣΟΚ, έχει τελειώσει, έχει τελειώσει η λέξη σοσιαλιστικός, σοσιαλισμός και ότι πάει με αυτό». Οπως εξήγησε στη δεκαετία αυτή δεν θα μοιράσει καμία Αριστερά, στην Ελλάδα, τίποτα, για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει τίποτα να μοιραστεί. «Η Δεξιά, είναι η παράταξη που συσσωρεύει και αυξάνει την πίτα. Η Αριστερά είναι η παράταξη που έρχεται και μοιράζει την πίτα πιο δίκαια. Τώρα δεν υπάρχει πίτα άρα τι νόημα έχει τώρα αυτό το «Αριστερά» και το «ΚεντροΑριστερά» και «σοσιαλισμός»;» αναρωτήθηκε.

Σημείωσε δε ότι «το θανάσιμο λάθος του Τσίπρα, είναι ότι νομίζει ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα των μικροαστών και των φοροφυγάδων στηριζόμενος σε μία φάση σε Μαρξιστική μειοψηφία».

Αναφερόμενος στην δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Πάγκαλος είπε πως το σύστημα δεν είναι καινούργιο ούτε κατ” ανάγκην κακό. «Εδώ υπήρχε ένας ανομολόγητος ταμειακός σκοπός, ήθελαν να βγάλουν λεφτά. Τώρα το ερώτημα είναι, πως 246 εκατομμύρια, με τη λογική του κυρίου Παππά, θα διαιρεθούν δια 4, δηλαδή πως θα αποσβέσουν αυτό το ποσό οι άνθρωποι αυτοί, δεν θα έχουν μισθούς να δώσουν έξοδα λειτουργίας» αναρωτήθηκε.

Σχολίασε δε πως οι προσωρινοί υπερθεματιστές «αγόρασαν προσπάθεια πολιτικής επιρροής και η κυβέρνηση γέμισε τα ταμεία της» ωστόσο σημείωσε ότι «και οι 4 εταιρείες έχουν παίξει κάποιο ρόλο στη διαπλοκή».
crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη