Trending

Ελληνική βραδυά στο Κρεμλίνο με σφραγίδα Ιβάν Σαββίδη [video]

Γράφει η Agnes L.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και μεγαλο-επιχειρηματίας, βρέθηκε στο Κρεμλίνο για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το έτος "Ελλάδα-Ρωσία 2016".

Έδειχνε να το απολαμβάνει όταν έσυρε πρώτος το χορό και όταν ο Σάκης Ρουβάς χόρεψε τον Ζορμπά και ξεσήκωσε το Κρεμλίνο. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπήρξε συμμετοχή των αδερφών Τσαχουρίδη, του Σάκη Ρουβά, της Μελίνας Ασλανίδου και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και άλλοι όπως ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος και Έλληνες ομογενείς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Γενικός χορηγός της εκδήλωσης, ενός από τα πιο λαμπρά γεγονότα του αφιερωματικού έτους, ήταν το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη». 
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη