Trending

"Φραγή" σε όσους χρωστούν στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ετοιμάζονται να βάζουν "φραγή" στους κακοπληρωτές πελάτες, οι οποίοι αφού αφήσουν απλήρωτο το λογαριασμό τους σε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σπεύδουν στη συνέχεια να εγγραφούν ως συνδρομητές ή πελάτες σε άλλη.

Προχωρούν λοιπόν στη σύσταση κοινής εταιρείας με την ονομασία «ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ» η οποία από το 2017 θα λειτουργεί ως ο «μεγάλος αδελφός» (μετά από έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) που θα ελέγχει μέσω αρχείου συνδρομητών ή πελατών ποιοι από αυτούς φεσώνουν συστηματικά εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εφαρμόζοντας το σύστημα του «σάλτο μορτάλε» δηλαδή της μεταπήδησης από εταιρεία σε εταιρεία όταν οι οφειλές τους καταστούν ληξιπρόθεσμες και λάβουν εξώδικα διευθέτησης της οφειλής τους.

Μέσω της εταιρείας «ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ» οι 4 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα διαχειρίζονται μητρώο με λίστα που θα περιλαμβάνει ονόματα κακοπληρωτών εφόσον τα χρέη τους σε μια ή περισσότερες εταιρείες ξεπερνούν τα 200 ευρώ ανά εταιρεία και έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα μετά από ένα τρίμηνο. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη