Trending

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Η εταιρία ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 21.10.2016, η εξ αναβολής Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΕΓΕΚ εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ενέκρινε τη μείωση του αριθμού των μελών αυτού από εννέα σε πέντε, προκειμένου το σώμα να γίνει ευέλικτο και αποτελεσματικό στην άσκηση και λειτουργία των καθηκόντων του, στο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης, και όρισε τα ανεξάρτητα μέλη αυτού. Ειδικότερα:
1. Η νέα πενταμελής σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως ακολούθως:

Μιλτιάδης Φωτιάδης - Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος / Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Γαϊτανάρος - Αντιπρόεδρος / Εκτελεστικό Μέλος

Μαρία Σαρηγιάννη - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Νικόλαος Κουτσούκαλης - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χρήστος Νούσιας - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η θητεία του νέου Δ.Σ. θα είναι τριετής, λήγουσα την 21.10.2019, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση.

2. Την εταιρία εκπροσωπεί και δεσμεύει, με την υπογραφή του και την εταιρική σφραγίδα, ο κ. Μιλτιάδης Φωτιάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

3. Η ως άνω Γενική Συνέλευση εξέλεξε τους κ.κ. Μαρία Σαρηγιάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Νικόλαο Κουτσούκαλη και Χρήστο Νούσια Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη, και ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του ν. 3693/2008. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη