Trending

Ο νέος ΣΚΑΪ απορροφά τον Alpha;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες άμεσης συνεργασίας μεταξύ ΣΚΑΪ και Alpha για την ενίσχυση και δημιουργία του νέου ΣΚΑΪ μετά την αποτυχία του Alpha να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια.

Παρά τη διάψευση από τις δύο πλευρές, οι zoornalistas και το Έθνος επιμένουν ότι τα επιτελεία των δύο καναλιών δουλεύουν πάνω σε σενάριο που προβλέπει στρατηγική συνεργασία δύο ξεχωριστών εταιρειών υπό τη σκέπη της εταιρείας που έχει την άδεια, Ειδήσεις.Ντοτ.κομ, και τον τίτλο ΣΚΑΪ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο μελλοντικής συγχώνευσης. Το πρόγραμμα του νέου ΣΚΑΪ θα περιλαμβάνει  προγράμματα και από τους δύο σταθμούς.

Οπως γράφει ο Αλ. Μίχας στο «Εθνος της Κυριακής» η ψυχαγωγία του Alpha θα μετακομίσει σχεδόν αυτούσια στον ΣΚΑΪ, ωστόσο στο Φάληρο θα διατηρηθούν οι περισσότερες ενημερωτικές ζώνες. Αυτό δεν σημαίνει αποψίλωση του δημοσιογραφικού τμήματος του Alpha μια και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι θα απορροφηθούν στο νέο σχήμα.

Σε περίπτωση που η συνεργασία τελεσφορήσει, όπως γράφει το «Εθνος», έχει γίνει συζήτηση ακόμη και για το κεντρικό δελτίο του σταθμού και στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα διδύμου παρουσίασης Αντώνη Σρόιτερ - Σίας Κοσιώνη. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη