Trending

Οι ενέργειες της ΑΒ Βασιλόπουλος αναστάτωσαν τους προμηθευτές

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των προμηθευτών της ΑΒ Βασιλόπουλος μετά από επικοινωνία με την εταιρεία αλλά και επιστολή που παρέλαβαν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Capital.gr η ΑΒ Βασιλόπουλος ζητά από τους προμηθευτές της να προσφέρουν τον "οβολό” τους, μέσω έξτρα παροχών αλλά και ρευστού, αν θέλουν να μην διαταραχθεί η σχέση τους. 

Στέλεχος μεγάλης προμηθευτικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ανέφερε στο Capital.gr πως στελέχη της ΑΒ επικοινώνησαν με την εταιρεία που εκπροσωπεί ζητώντας τους "να δώσουν 2 εκατ. ευρώ σε έξτρα παροχές και "ζεστό" χρήμα". Σύμφωνα με τον ίδιο, το συγκεκριμένο ποσό είναι αντίστοιχο του "κουρέματος" που θα υποστεί η προμηθευτική εταιρεία από τη διάσωση της αλυσίδας Μαρινόπουλος.

Έτερος προμηθευτής μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας ανέφερε πως άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος τους προσέγγισαν, λίγες ημέρες αφ´ ότου τα δυο μέρη είχαν κλείσει την ετήσια συμφωνία, ζητώντας τους να δώσουν σε ρευστό το ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Ποσό το οποίο συσχετίζεται με το ύψος του "κουρέματος” που αποδέχθηκαν με βάση τη συμφωνία εξυγίανσης της Μαρινόπουλος, αναφέρει το δημοσίευμα. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη