Trending

Ξέσπασμα Χ.Λαμπίρη κατά Π.Πολάκη

Η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη έβαλε τα κλάματα on air στην εκπομπή της όταν παρουσιάστηκε απόσπασμα από τη χθεσινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και συγκεκριμένα με τον πιλότο από την Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια έκανε αμέσως τη σύγκριση με τις προηγούμενες, εμπρηστικές δηλώσεις του Αν Υπουργού Υγείας Π.Πολάκη και ξέσπασε λέγοντας:
"Αυτός είναι ο Έλληνας. Και είναι σε αντίθεση με αυτά που είδαμε στην αρχή της εκπομπής. Με αυτή τη βία, τον κακό λόγο, τον εχθρικό λόγο, τον διχασμό, τον εκβιασμό, ή έτσι ή διαφορετικά, αυτό που πραγματικά δεν ανέχεται ο Έλληνας. Αυτός είναι ο Έλληνας, αυτή είναι η ψυχή. Να είμαστε όλοι μαζί, όλοι αγωνιζόμαστε, όλοι υποφέρουμε από αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει η χώρα μας. Όλοι εμείς είμαστε εργαζόμενοι.

Θα πρέπει να θυμίσουμε σε κάποιους ανθρώπους ότι μπορεί να ανοίγουν το στόμα τους και να κατηγορούν και να πετάνε λάσπη, κανένας από εμάς όμως δεν εισπράττει στο τέλος του μήνα τον μισθό του και τα λεφτά του. Όλοι δουλεύουμε, είμαι 50 χρονών, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω ούτε μία μέρα στη ζωή μου από τα 23 μου χρόνια, έχω μεγαλώσει ένα παιδί και το έχω σπουδάσει έξω ολομόναχη, είναι 26 ετών και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα κύριε Πολάκη και σε όλους αναφέρομαι.

Που βγαίνετε στις τηλεοράσεις, ανοίγετε το στόμα μας και λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Για να δημιουργήσετε πόλωση και έχθρα ανάμεσα στους Έλληνες. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα κύριε Πολάκη και μπορεί να δουλεύω σε ένα κανάλι έτσι όπως το χαρακτηρίζετε εσείς. Είμαστε όλοι περήφανοι, όλοι δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Συγγνώμη, αλλά θυμώνω πάρα πολύ. Αυτό το πράγμα που βγαίνει και λέει μας κάνει υπόλογους στον κόσμο έξω που νομίζει ότι η ζωή μας είναι να έρθουμε εδώ να βάλουμε ένα φόρεμα, ένα μακιγιάζ και να βγούμε στον αέρα να λέμε κουταμάρες. Μας έχουν τόσο πολύ απαξιώσει», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη