Trending

11 νέοι ταλαντούχοι “Digital Thinkers” εντάχθηκαν στον Όμιλο TDG με το Πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας

Ο Όμιλος TDG υποδέχθηκε την 4η γενιά των “Digital Thinkers” στα γραφεία του στην Αθήνα και την Πάτρα. Συνολικά, στο εξάμηνο πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας του Ομίλου συμμετέχουν 11 ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενα νεαρά στελέχη, τα οποία ξεχώρισαν μέσα από 300 και πλέον υποψηφιότητες που δέχθηκε ο Όμιλος.

Οι “Digital Thinkers” μετά την ολοκλήρωση ενός δομημένου και εντατικού προγράμματος εκπαίδευσης, αναλαμβάνουν ενεργά καθήκοντα στις εταιρείες ThinkDigital, ForestView, και TailWind, ενώ στο πλαίσιο του Προγράμματος Μαθητείας τους, εργάζονται υπό την καθοδήγηση ενός «μέντορα» - έμπειρου στελέχους του Ομίλου, με στόχο να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στην ψηφιακή επικοινωνία, να «ξεδιπλώσουν» το ταλέντα τους και να θέσουν γερές βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο.

Το Πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας των Digital Thinkers εγκαινιάστηκε το Δεκέμβριο του 2012 και η πρώτη «τάξη» αποφοίτησε τον Ιούνιο 2013. Η Όμιλος υποστηρίζοντας την περαιτέρω εξέλιξη των Digital Thinkers, στοχεύει στην ένταξη στο δυναμικό του των νεαρών στελεχών που αναδεικνύονται και ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος μαθητείας τους.

Ο μέσος όρος ηλικίας της 4ης γενιάς των «Digital Thinkers» είναι τα 27 έτη και η πλειοψηφία είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Με την παραπάνω καινοτόμο πρωτοβουλία, ο Όμιλος TDG πρωτοπορεί και αποδεικνύει έμπρακτα την επένδυση και την εμπιστοσύνη του στους νέους επαγγελματίες. Στόχος είναι να εντάσσει στο δυναμικό του ξεχωριστές προσωπικότητες και να τους παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να αποτελέσουν τα νέα ηγετικά στελέχη του digital κλάδου.

Σχετικά με τον Όμιλο TDG

Το TDG, είναι ένας από τους κορυφαίους Digital Marketing Ομίλους στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Οι 3 εταιρείες του Ομίλου, ThinkDigital, ForestView, και TailWind, δημιουργούν proprietary διαφημιστική τεχνολογία (Chameleon & Project Agora) ενώ συνεργάζονται και με πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο του ψηφιακού Marketing, όπως Appnexus, Dailymotion, Facebook, MSN, Outlook, Shazam, Sizmec, Skype, Taboola & Tripadvisor. Το TDG εξυπηρετεί διαφημιζομένους, διαφημιστικές εταιρείες και εκδότες με περισσότερους από 130 εξειδικευμένους επαγγελματίες που εργάζονται στα κατά τόπους γραφεία του. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη