Trending

Η κλινική Mediterraneo για την σοβαρή κατάσταση του Θάνου Πλεύρη

Από την κλινική «Mediterraneo» δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωση για την αγγειοχειρουργική επέμβαση που είχε κάνει ο κ. Πλεύρης. «Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης υπεβλήθη σε μία προγραμματισμένη από τον θεράποντα ιατρό του μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο, πριν από 4 εβδομάδες περίπου» αναφέρει το νοσοκομείο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και με καθυστέρηση λίγων 24ωρων την «εμπλοκή» του στην περιπέτεια υγείας του δικηγόρου. 

Τονίζεται, ωστόσο, πώς ο ασθενής «μετά από ολιγόωρη παραμονή εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας» και ξεκαθαρίζεται πως «η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Για την άσχημη εξέλιξη της ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα». 

«Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ. Πλεύρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

«Λυπούμαστε ειλικρινά για την εξέλιξη της υγείας του κ. Πλεύρη, συμπάσχουμε με την αγωνία των οικείων του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση» καταλήγει η ανακοίνωση. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη