Trending

JTI Hellas (Camel, Winston, κ.α.): Νέος Πρόεδρος και CEO

Στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της JTI Ελλάδας βρίσκεται από την 1η Νοεμβρίου ο Edoardo Voletti,  με βάση την Αθήνα, κι έχοντας την ευθύνη επίσης των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “ο ιταλικής καταγωγής Edoardo Voletti εντάχθηκε στην οικογένεια της JTI το 2001, στην ομάδα του Οικονομικού Προγραμματισμού της JTI Ιταλίας, για να συνεχίσει αργότερα την επαγγελματική του πορεία στο τμήμα Μάρκετινγκ της εταιρείας, έχοντας υπό την ευθύνη του ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της. Το 2011 μετακόμισε στο Παρίσι προκειμένου να αναλάβει τη Διεύθυνση Μάρκετινγκ της JTI Γαλλίας, ενώ από τον Ιούνιο του 2015 τέθηκε επικεφαλής του Τμήματος Πωλήσεων”.

“Αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για εμένα η ανάληψη μιας τόσο σημαντικής θέσης σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά με κομβική σημασία για τη διεθνή δραστηριότητα της JTI και μάλιστα σε μια κρίσιμη συγκυρία για την οικονομία της χώρας. Παράλληλα, η συνεργασία μου με την ομάδα της JTI Ελλάδας με τιμά ιδιαιτέρως και έχω ήδη πειστεί ότι μαζί θα σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων θέτοντας ως σταθερή προτεραιότητά μας τη διατήρηση των αξιών της JTI”, ανέφερε σχετικά ο κ. Voletti. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη