Trending

«Μασάμε για καλό!» και βοηθάμε τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Η πρωτοβουλία της Orbit® «Μασάμε για καλό!» συνεχίζεται χάρη σε όλους εσάς! Συγκεκριμένα, το πρώτο εξάμηνο του 2016, το πρόγραμμα ενημέρωσης και φροντίδας της στοματικής υγιεινής «Μασάμε για καλό!» κατάφερε να συγκεντρώσει 13.000 ευρώ σε συνεργασία με επιλεγμένες αλυσίδες supermarket σε όλη την Ελλάδα (Μάρτιος - Αύγουστος 2016).

Η καμπάνια πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την τσίχλα χωρίς ζάχαρη Orbit®, της οποίας επίσημος διανομέας είναι η MARS Hellas σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο, η Orbit® ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν ενεργά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθώς με τη δική τους βοήθεια το ποσό που συγκεντρώθηκε, βοήθησε και θα συνεχίσει να βοηθά έμπρακτα παιδιά και εφήβους, που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα, να διατηρήσουν ένα υγιές στόμα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, €0,05 από την πώληση κάθε συσκευασίας Orbit® ενίσχυσαν το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε και παραχωρήθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Χάρη στην αγάπη όλων, η Orbit® χορήγησε την πραγματοποίηση των απαραίτητων οδοντιατρικών ελέγχων σε πάνω από 230 παιδιά, από βρέφη έως εφήβους, και περισσότερες από 135 παροχές θεραπειών σχετικών με την στοματική υγιεινή, σε συνεργασία με τους εθελοντές οδοντιάτρους από την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή. Επιπρόσθετα, με δωρεά της Orbit® και σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, δημιουργήθηκε οδοντιατρείο εντός του Παιδικού Χωριού SOS στο Αρίστηνο, το οποίο δέχτηκε από τα μέσα Ιουλίου περιστατικά από Φέρες και Σουφλί.

Λόγω της ένθερμης συμμετοχής και των πολύ θετικών σχολίων, η Orbit® αποφάσισε τη συνέχεια της πρωτοβουλίας «Μασάμε για καλό!» έως και το τέλος του 2016. Με στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερους οδοντιατρικούς ελέγχους και θεραπείες σε παιδιά και εφήβους που στηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, η πρωτοβουλία «Μασάμε για καλό!» συνεχίζεται και αυτό τον Οκτώβριο, με αφετηρία τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος έως 19 Οκτωβρίου 2016, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν επιλεγμένες αλυσίδες supermarket σε όλη την Ελλάδα. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη