Trending

Μεγάλη αναδιοργάνωση στον Όμιλο DPG του Δ.Γιαννακόπουλου

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος DPG, συμφερόντων Δημ.Γιαννακόπουλου, ενημερώνει ότι σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης του Ομίλου, που διεξήχθη από 1/7 και ολοκληρώθηκε στις 31/10,  με σκοπό την βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του Ομίλου, επικεφαλής τη Γενικής Διεύθυνση της DPG Digital παραμένει η κα. Τίνα Φερεντίνου,  της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στην Clickhouse προΐσταται  ο κ. Ηλίας Γκάγκας, ενώ στην αρχή του νέου έτους θα ανακοινωθεί ο Γενικός  Δ/ντης των υπολοίπων επενδύσεων του Group.

Παράλληλα, στοχεύοντας στην ολοκλήρωση του νέου επιχειρηματικού μοντέλου, ο Όμιλος DPG προχώρησε στη σύσταση νέων Κεντρικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Group Shared Services), οι οποίες έχουν στόχο να διασφαλίσουν τη διαμόρφωση Ομιλικής Στρατηγικής, την υλοποίηση βέλτιστων πρακτικών, κοινών προτύπων, λειτουργιών και διαδικασιών σε όλο το εύρος και τις εταιρίες του Ομίλου. Οι κεντρικές αυτές υπηρεσίες είναι η Οικονομική Δ/νση με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Ηλιόπουλο, η Δ/ση Marketing & Επικοινωνίας με επικεφαλής την κα. Τούλα Ματζώρου, η Εμπορική Δ/νση με επικεφαλής την κα. Βασιλένια Αγγελούδη, η Δ/νση Προμηθειών με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Σπηλιώτη, η Δ/νση ΙΤ με επικεφαλής την κα. Ζωή Ζαμπόγλου και η Δ/νση Νομικών Υπηρεσιών με επικεφαλής την κα. Μαργαρίτα Θάνου.

Τέλος, στη DPG Digital, υπό τη Γενική Δ/νση,  δημιουργούνται 3 νέα τμήματα υποστήριξης περιεχομένου των Μέσων μας  με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας και τη διαρκή εξέλιξη τους. Πιο συγκεκριμένα την ευθύνη των Lifestyle Μέσων αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Κωστόπουλος, τον Αθλητικών ο κ. Νίκος Συρίγος ενώ των Ενημερωτικών θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2017. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη