Trending

Ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου είναι από τη Μυτιλήνη

Ο ελληνοαμερικάνος Ράινς Πρίμπους, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος,  είναι ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου.

Ο Ράινς Πρίμπους είναι εγγονός του Πλωμαρίτη μετανάστη στο Χαρτούμ της Αφρικής, Ηρακλή Πιτσιλαδή. Η μητέρα του, Δήμητρα, είναι Ελληνίδα  από το Πλωμάρι της Λέσβου και ο πατέρας του Αμερικανός με γερμανικές, εγγλέζικες και ρωσικές ρίζες.

Ο Ράινς Πρίμπους γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1972 στο New Jersey και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στο Ουισκόνσιν.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Whitewater και πήρε το πτυχίο του το 1994 με ειδίκευση στις πολιτικές επιστήμες σύμφωνα με το ellines.com.

Συνέχισε τις σπουδές στο School of Law του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του μετακόμισε πίσω στο Ουινσκόνσιν και άσκησε τη δικηγορία στο δικηγορικό γραφείο Michael Best & Friedrich LLP, όπου σταδιακά έγινε και συνέταιρος. Το 2011 εκλέχθηκε πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη