Trending

Πωλούνται Avis και Budget στην Ελλάδα

Μεγάλες ανατροπές στο χώρο του rent-a-car στην Ελλάδα φέρνει η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει στην πώληση της θυγατρικής της "Olympic Εμπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε", η οποία αποτελεί τον master franchisee στην Ελλάδα των "Avis Rent a Car” και "Budget Rent a Car and Payless”.

Η Avis (OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε  δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, αναφέρει το Capital. Με ένα διευρυμένο δίκτυο με περισσότερους από 80 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων και με στόλο 31.000 αυτοκινήτων, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και στην νέα της υπηρεσία μίσθωσης ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους ("van 4U").

Από το 2009 έχει συγχωνευθεί πλήρως με την Πειραιώς Best Leasing, ενώ το 2010 απορρόφησε την Πειραιώς Multifin Χρηματοδοτικές Μισθώσεις, έχοντας αποκτήσει παράλληλα το master franchise της Avis Rent a Car και της Budget Rent a Car για όλη την Ελλάδα. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη