Trending

Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία

Το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου εξαφανίστηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός όταν έφυγε από τα σφαγεία της Χαλάστρας με το αυτοκίνητο του, ένα αγροτικό 4χ4 XILUX TOYOTA, με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. Κρατούσε ένα φάκελο με σημαντικό χρηματικό ποσό, από αγοραπωλησία κρεάτων.

Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με το θέμα στην εκπομπή της "Φως στο Τούνελ" και αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Το Τμήμα Ευζώνων ανέφερε και διασταυρώθηκε άμεσα ότι ένας άνδρας που όλα δείχνουν πως είναι ο αγνοούμενος Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, πέρασε πεζός στα Σκόπια, επτά μέρες μετά την εξαφάνιση του.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες στην περιοχή των συνόρων, για να εντοπίσουν και το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο χάθηκε. Οι κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα ακολουθούσε για να επιστρέψει σπίτι του.

Όλες αυτές τις μέρες αστυνομικοί, εθελοντές, συγγενείς και φίλοι, όργωναν κυριολεκτικά μεγάλη έκταση της Δυτικής Μακεδονίας, με το φόβο ότι του έχει συμβεί κάτι κακό.

Η σύζυγος του τόνισε στο «Τούνελ» πως όλα αυτά τα χρόνια, ο Δημήτρης Γραικός είχε δώσει τη ζωή του για να αναπτύξει την επιχείρηση του, με πολλή δουλειά , αγώνα και άγχος.

Την ημέρα της εξαφάνισης άρχισε να τον ψάχνει μετά τις τέσσερις και μισή το απόγευμα, αλλά το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα από την άρση απορρήτου του κινητού του, το τηλέφωνο έκλεισε στην περιοχή της Χαλάστρας όσο ακόμα ο αγνοούμενος βρισκόταν στο σφαγείο, αναφέρει το Crashonline.
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη