Trending

Τρεις κορυφαίοι Έλληνες στο επιτελείο Ντ.Τραμπ

Γράφει η Agnes L.

Έλληνες υπάρχουν παντού. Ακόμη και στο επιτελείο του νέου πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. Είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Τζίτζικος και ο Ρινς Πρίμπους οι οποίοι υποστήριξαν την προεκλογική του καμπάνια και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προώθηση των Ελληνικών θέσεων.

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος είναι σύμβουλος του Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Γεννήθηκε στο Σικάγο από γονείς που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο DePaul University και το 2010 πήρε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University College London. Κατέχει διευθυντική θέση σε εταιρεία στο Λονδίνο που ειδικεύεται σε ζητήματα ενεργειακής πολιτικής, ενώ έχει διατελέσει και ερευνητής του ινστιτούτου Hudson. 

Ο Τζορτζ Τζιτζίκος είναι το δεύτερο πρόσωπο ελληνικής καταγωγής που βρίσκεται στο πλευρό του 45ου πλέον προέδρου των ΗΠΑ. Εχει αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του και είναι ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία του Telion έχει ειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία, διαχείριση κρίσεων, επιχειρήσεις πολιτικής και VIP.

Ο ο 44χρονος Ρινς Πρίμπους είναι ο πρόεδρος της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής με την ελληνική καταγωγή που κλήθηκε να ενώσει το κόμμα του υπό τον Τραμπ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη