Trending

Γνωστή εταιρεία πουλά όλα της τα περιουσιακά στοιχεία

Σημαδιακή θεωρείται η 19η Δεκεμβρίου για την Dolphin Capital Investors (DCI) καθώς κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα αποφασισθούν κρίσιμα ζητήματα για την πορεία της εταιρείας. 

Μεταξύ αυτών: την πώληση όλων των περιουσιακών στοιχείων της έως τον Δεκέμβριο του 2019, τη σημαντική μείωση των αμοιβών διαχείρισης (management fee) και την εξέταση του μέλλοντος της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, αναφέρει το Capital.

Το δ.σ. της DCI απαρτίζεται από τους Andrew Coppel (πρόεδρος-μη εκτελεστικός διευθυντής), Robert Heller (μη εκτελ. Δ/ντής), Graham Warner (μη εκτελ. Δ/ντής), Mark Townsend (μη εκτελ. Δ/ντής) και τον Μίλτο Καμπουρίδη που έχει ιδρύσει την εταιρεία και είναι επικεφαλής επενδύσεων.

Στους μεγαλύτερους μετόχους της DCI ανήκουν οι Third Point (20%), Jo Hambro (10,1%), Fortress (9,8%), Dolphin Capital Holdings (9,7%), Majedie UK Equity Fund (7,7%),  Asset Value Investors (7,2%), BlackRock Inc (5,2%), Oak Hill (4,4%) και Fir Tree Inc (4,2%). Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη