Trending

Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει νέους συνεργάτες

Η Canon Ελλάδας με ανακοίνωσή της εημερώνει για  την ανάθεση της τεχνικής υποστήριξης των καταναλωτικών προϊόντων, που διαθέτει στην αγορά, σε νέους συνεργάτες. Συγκεκριμένα, η υποστήριξη των φωτογραφικών προιόντων ανατίθεται στην εταιρεία Camera Repair, ενώ την υποστήριξη των προιόντων εκτύπωσης αναλαμβάνει η Info Quest. Για τα προιόντα που αφορούν επιχειρησιακές λύσεις, η τεχνική υποστήριξη εξακολουθεί να παρέχεται από την Intersys.

Οι συνεργασίες παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, αντανακλούν την προσήλωση της Canon Ελλάδας στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, είτε αυτοί χρησιμοποιούν τα προϊόντα της για προσωπική χρήση και ερασιτεχνική ενασχόληση ή τα εντάσσουν στις ροές εργασιών για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, αναφέρει η ανακοίνωση.

Έχοντας κατακτήσει και διατηρήσει σταθερά, εδώ και πολλά χρόνια, εξαιρετική θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε προϊόντα οπτικής απεικόνισης και ψηφιοποίησης, η Canon έχει επιλέξει αναλόγως κορυφαίους service providers με πολλές δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο και αφοσίωση στην υποστήριξη των πελατών, συνεχίζει η ανακοίνωση. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη