Trending

Στο σφυρί τα "ασημικά" της πτωχευμένης εταιρείας

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την πτώχευση της άλλοτε κραταιάς εταιρείας ένδυσης και υπόδησης Sprider Stores και παρόλες τις προσπάθειες τα περιουσιακά στοιχεία της παραμένουν χωρίς ενδιαφέρον.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και τα - περιζήτητα κάποτε -  εμπορεύματα της Sprider παραμένουν στα αζήτητα. Η αξία του αποθέματος της πτωχής εταιρείας είχε εκτιμηθεί τέλη 2014 σε 975,1 χιλιάδες ευρώ. Τμήμα αυτού υπήρξε αντικείμενο λεηλασίας, ενώ η υγρασία έχει καταστρέψει την μεγαλύτερη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης που παραμένει σε  αποθήκες, αναφέρει το Capital.

Έτσι, σε μία προσπάθεια προσέλκυσης του αγοραστικού ενδιαφέροντος και κατ' επέκταση εσόδων, ο σύνδικος της εταιρείας μείωσε στο μισό την τιμή του προς εκποίηση παγίου εξοπλισμού που βρίσκεται σε αποθήκες στη Ξάνθη. Ωστόσο, παραμένει αβέβαιο εάν θα υπάρξουν αγοραστές για τον εξοπλισμό που βρισκόταν στα γραφεία της Sprider και τιμάται, πλέον, προς μόλις 5.000 ευρώ (από 10.000 ευρώ).

Ανύπαρκτο είναι το ενδιαφέρον και για την ακίνητη περιουσία της Sprider Stores, η οποία βγαίνει στο σφυρί στην αντικειμενική αξία και σύμφωνα με την έκθεση περιουσιακής κατάστασης, είναι εκτιμώμενης αξίας 5 εκατ. ευρώ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη