Trending

Συνεργασία Alpha Bank με iSquare για την αγορά iPhone με δόσεις

H Alpha Bank, σε αποκλειστική συνεργασία με την iSquare, επίσημο διανομέα των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρει στους καταναλωτές το πρόγραμμα αναβαθμίσεως iPhone, “iUpgrade”, με το οποίο για κάθε αγορά νέου iPhone με πιστωτικές κάρτες εκδόσεως της Τραπέζης, εξασφαλίζεται η δυνατότητα ετήσιας αναβάθμισης της συσκευής με νεότερο μοντέλο.

Tο πρόγραμμα “iUpgrade” ισχύει για την αγορά των νέων συσκευών iPhone 7, iPhone 7 Plus ή iPhone SE από 21 ευρώ και με 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Επιπλέον παρέχει πλήρες πακέτο ετήσιας ασφαλίσεως της συσκευής, για θραύση οθόνης, βλάβη από υγρό, φωτιά ή κλοπή, με κόστος 39 ευρώ.

Η αναβάθμιση στο νέο iPhone πραγματοποιείται άμεσα και εύκολα με την ανανέωση του Προγράμματος στην ετήσια επέτειο αγοράς της συσκευής. Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν το iUpgrade έως την 31 Μαρτίου 2017, θα λάβουν, μαζί με τη νεότερη συσκευή iPhone, μία δωροεπιταγή 20 ευρώ από το κατάστημα αγοράς.

Το Πρόγραμμα ισχύει αποκλειστικώς για αγορές με πιστωτικές κάρτες εκδόσεως Alpha Bank και διατίθεται από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple της iSquare που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα από όλα τα καταστήματα των αλυσίδων λιανικής iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Public.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως της Alpha Bank (210 326 0000), καθώς και στις ιστοσελίδες www.alpha.gr/cards και www.isquare.gr/iupgrade. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη