Trending

Ν.Μπακογιάννη - Β.Λεβέντης: Ετοιμάζεται να αποχωρήσει ο Α.Τσίπρας

Ντόρα Μπακογιάννη και Βασίλης Λεβέντης με δηλώσεις τους σε διαφορετικά μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφώνησαν ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Ντ. Μπακογιάννη

Σε δηλώσεις της στο «Παραπολιτικά Fm» η κα.Μπακογιάννη τόνισε πως είναι δύσκολο να αντέξει στην εξουσία η κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως κάνει παντελώς λάθος ανάγνωση της πραγματικότητας στις δημόσιες δηλώσεις της.

«Όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση, το πακέτο των μέτρων μεγαλώνει διαρκώς» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία επέκρινε την κυβέρνηση για ρουσφετολογική στάση.

«Η ΝΔ δεν θα ευλογήσει τίποτα που είναι παράνομο» είπε η κα.Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας πως αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «ένα σοκ ανάπτυξης για να απελευθερωθεί η οικονομία και να πάρει μπροστά» σημειώνοντας πως για το λόγο αυτό χρειάζεται μια σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση.

Όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ, η Συμφωνία Αλήθειας κερδίζει έδαφος ενώ εκτίμησε πως ο κόσμος εκείνος «που δεν έχει παραδοθεί, ενόψει εκλογών, θα βγει με πάθος να στηρίξει μια διαφορετική πολιτική».

Πάντως, η κα.Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι η ΝΔ έχει κάνει λάθη, τονίζοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα αποφασιστικότητα, ταχύτητα και να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη. 

Βασίλης Λεβέντης

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεβέντης υπογράμμισε πως οι πρόωρες εκλογές θα βγάλουν κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην οποία θα συμμετάσχει και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, καθώς όπως είπε Μητσοτάκης και Γεννηματά έχουν έρθει σε συμφωνία με αφορμή τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στη διατήρηση της ενισχυμένης απλής αναλογικής.

Ωστόσο, ο κ.Λεβέντης, έκανε λόγο για δεξιά παρένθεση Μητσοτάκη – Γεννηματά, η οποία και αυτή θα μείνει στην εξουσία για πέντε μήνες καθώς, όπως είπε, οι δανειστές δεν πρόκειται να αποδεχθούν αυτά που λέει ο πρόεδρος της ΝΔ για μείωση της φορολογίας και θα ακολουθήσει οικουμενική κυβέρνηση.

«Συμμετέχουμε σε κυβερνητικό σχήμα μόνο με οικουμενική» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος υποστήριξε πως αν και δεν είναι υπέρ των απολύσεων, πρέπει να απομακρυνθούν οι αργόμισθοι από το Δημόσιο. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη