Trending

Ντόρα Μπακογιάννη: "Θέμο μου δεν φοβάμαι και άρα δεν εκβιάζομαι"

Η κόντρα του Κώστα Βαξεβάνη (Documento) με τον Θέμο Αναστασιάδη (Πρώτο Θέμα) καλά κρατεί.

Αυτή τη φορά ο Κ.Βαξεβάνης δημοσιεύει στα sites του δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη από το 2011 σχετικά με τα πεπραγμένα του Θ.Αναστασιάδη. Δήλωνε τότε η κα Μπακογιάννη ως Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας:

«Χτυπήσαμε ανθρώπους που μέχρι τώρα ήταν ταμπού. Όπως για παράδειγμα τον Θέμο Αναστασιάδη. Δεν μπορείς να ζητάς απ’ όλους τους Έλληνες να πληρώσουν τους φόρους τους κι αυτός ο κύριος να παίρνει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ αγκαλιάς να τα πηγαίνει από Γαλλία – Ελβετία και άνθρωπος σ’ αυτήν τη χώρα να μην τον ρωτάει ‘‘καλά ρε φίλε που τα βρήκε τα λεφτά που τα πήρες και πήγες βόλτα; Πως πήγες σε μία τράπεζα και πήρες πέντε εκατομμύρια ευρώ;’’. 

Έβαλε λέει ένα σάκο, μα ακούστε τι περιγράφει, είναι να τρελαίνεσαι, τά ‘πα στη Βουλή, λέω ‘’κύριοι συνάδελφοι πάει κάποιος σε μία τράπεζα ανοίγει έναν σάκο, δίνει πέντε εκατομμύρια από αυτόν τον σάκο σε πεντακοσάρικα και δεν τον ρωτάει κανείς ‘’καλά ρε φίλε που τα βρήκες τα πεντακοσάρικα πέντε εκατομμύρια; Χαράς το κουράγιο του που τα σήκωσε κι όλας πρέπει να είναι και βαριά. Αυτός όμως ο κύριος είναι αυτός που κάνει κριτική κάθε Κυριακή από το ’’Θέμα’’. Και εκβιάζει από επιχειρηματίες μέχρι πολιτικούς. Εγώ του είπε ΄΄εγώ Θέμο μου δεν φοβάμαι και άρα δεν εκβιάζομαι». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη