Trending

Μπαζάρ εκποίησης των ηλεκτρικών συσκευών της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Στον πρώτο πλειστηριασμό εμπορευμάτων της πτωχευμένης αλυσίδας Ηλεκτρονικής Αθηνών προχωρά η σύνδικος της πτώχευσης, κατά τη διαδικασία ρευστοποίησης των περιουσιακών στοιχείων της.

Η διαδικασία πλειστηριασμού μάλιστα ανοίγει προς το ευρύ κοινό, καθώς αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί ιδιόκτητο ακίνητο της Ηλεκτρονικής Αθηνών, το οποίο θα λειτουργήσει ως έκθεση εμπορευμάτων. Συγκεκριμένα στο κατάστημα της Γλυφάδας (Λεωφ. Βουλιαγμένης 117) στις 21, 25 και 28 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή πρώην εργαζομένων της εταιρίας, θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ εκποίησης της εν λόγω ποσότητας προϊόντων, αναφέρει το Euro2day.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των εμπορευμάτων που δύνανται να ρευστοποιηθούν υπολογίζονται σε 3 εκατ. ευρώ, με βάση την αποτίμηση που είχαν τον περασμένο Μάρτιο, πριν από την οριστική πτώχευση της αλυσίδας.

Πέραν ωστόσο των εμπορευμάτων, παραλλήλως κινείται η διαδικασία ρευστοποίησης και των ακινήτων της αλυσίδας, τα οποία με όρους αντικειμενικών αξιών, αποτιμώνται συνολικά στα 20 εκατ. ευρώ περίπου. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη