Trending

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ γνωστός Ευρωβουλευτής;

Η ρήξη στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευρωβουλευτή του Κώστα Χρυσόγονο δεν έγινε σε μία νύχτα. Είχε φανεί από καιρό μέσω των δηλώσεών τους.

Όμως αυτή τη φορά ο Κ.Χρυσόγονος συμπεριέλαβε στις δηλώσεις του και τον ίδιο τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος που ανήκει.

Πιο αναλυτικά σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει». Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω το σχόλιό του λέγοντας πως «Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κυρία Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου»

Φυσικά η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου ήταν άμεση και σε υψηλούς τόνους αναφέροντας μόλις λίγα λεπτά μετά πως "Ο Πρωθυπουργός καταλαβαίνει την αγωνία του κ. Χρυσόγονου αλλά δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών". Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη