Trending

Νέα αποχώρηση από την Ένωση Κεντρώων

Ένα ακόμη στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων αποχώρησε αφήνοντας αιχμές ότι το κόμμα είναι "αδρανές".

Πρόκειται για τον Νίκο Μαστρογιάννη ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας:

«Το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Εύβοια και συμπλήρωσε πως η απόφασή του ήταν δύσκολη «πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για εκείνον».

Όπως συμπλήρωσε «στήριξε την Ένωση Κεντρώων γιατί πίστεψε σε κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και μια μεγάλη πλειοψηφία αγανακτισμένων πολιτών ελπίζοντας σε μια νέα παράταξη που θα έκανε την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό».

Δυστυχώς όμως, όπως τόνιζε στην ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων δεν έκανε απολύτως τίποτα απέναντι στην κοινωνία, απεναντίας φλέρταρε συνεχώς με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που έβλεπε μια ασταθή και χωρίς πρόγραμμα κυβέρνηση.

«Εδώ και ενάμισι χρόνο η πολιτική της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη είναι να προβλέπει κάθε βδομάδα δήθεν πρόωρες εκλογές και οικουμενική κυβέρνηση, αυτό δεν είναι πολιτική κατά την άποψη μου, δυστυχώς γίναμε γραφικοί και κουράσαμε τους πολίτες που μας στήριξαν και δεν προσφέραμε απολύτως τίποτα στον ελληνικό λαό, για αυτό τον λόγο ζητάω προσωπικά συγνώμη στους συμπολίτες που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Η Ελλάδα κι εγώ προσωπικά αναζητάμε έναν πολιτικό φορέα έτοιμο να αλλάξει το τοπίο της χώρας με όραμα και ιδεολογία και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και εσάς κ. Βασίλη Λεβέντη για την συνεργασία που είχαμε» κατέληγε η ανακοίνωση. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη