Trending

Ο Γ. Τράγκας αποκαλύπτει για Γ.Παπανδρέου, Κυπριακό και το ταξίδι του στη Ν.Υόρκη

Στις ζωντανές εκπομπές επέστρεψε ο Γιώργος Τράγκας στο ραδιόφωνο του Real FM.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για τις πρώτες μέρες του 2017: 

"Καλή σας ημέρα και καλή χρονιά. Μετά από πολύ καιρό, ζωντανά πάλι εδώ στο στούντιο του Real. Όλα πάνε καλά.

Οι Τούρκοι δηλώνουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να φύγουν από την Κύπρο. Ο Ερντογάν, έχω την αίσθηση, ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος της Τουρκίας, δεν επιθυμεί να αποσυρθούν τα στρατεύματα από το νησί της Αφροδίτης, οι Έλληνες όπως οι Εβραίοι στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο θα περιγράφουν τα κινητά και τα ακίνητα που διαθέτουν, ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική σκηνή.

Όλα πάνε καλά τις πρώτες ημέρες του 2017 και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούμε. Μόνο ο κος Ντάισελμπλούμ ανησυχεί για την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα και ο κος Σόιμπλε στέλνει μηνύματα στην Αθήνα ότι χωρίς το ΔΝΤ τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα για τους Έλληνες.

Τα δελτία ειδήσεων αναδεύουν καθημερινά την ελληνική μιζέρια και με αυτοσυγκράτηση παρουσιάζουν εικόνες της μνημονιακής κατοχής, της πνιγηρής ατμόσφαιρας και της οικονομικής τελμάτωσης μιας χώρας που δεν είναι κανονική και δεν μοιάζει με καμία άλλη χώρα του κόσμου. Ίσως μόνο με εκείνες που έχουν μακροχρόνια ολοκληρωτικά καθεστώτα».

Ταξίδι στην Αμερική
Ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε εκτενώς και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ: «Κυρίες και κύριοι, τον τελευταίο μήνα που βρισκόμουν στις ΗΠΑ κοντά στους Έλληνες ομογενείς συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο, εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Κι αν αυτή την κυβέρνηση δεν την στηρίξουν όλοι οι Έλληνες.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για βελτίωση των οικονομικών δεικτών και απελευθέρωση της Ελλάδος από την οικονομική κατοχή εάν δεν υπάρξει συνολική αντίδραση, η οποία δεν θα τιτλοφορείται και δεν θα έχει αριστερούς και δεξιούς τίτλους.

Όπως διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη ότι σε σχέση με τεράστιες χώρες, με υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ, εδώ σε αυτή την κουκκίδα του χάρτη, την Ελλάδα μας, κάνουμε σοβαρές εκπτώσεις στους δημοκρατικούς θεσμούς. Και μιλάμε για μεγέθη εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά που δεν συγκρίνονται!

Εκεί λοιπόν κάθε ημέρα, 24 ώρες το 24ωρο το CNN και τα περισσότερα κανάλια εξακολουθούν να ξεσκίζουν τον Ντόναλντ Τράμπ που μόλις εξελέγη πρόεδρος στις ΗΠΑ και ορκίζεται οσονούπω.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλα τα εθνικά δίκτυα των ΗΠΑ κάνουν ό,τι κάνει ο Καλαμαράκης. Παρουσιάζουν πόσες δηλώσεις έκανε προεκλογικά ο Ντόναλντ και πόσο τις άλλαξε καθ΄οδόν. Όλοι αναρωτιούνται πόσο φίλος είναι με τον Πούτιν αλλά οι πάντες περιμένουν να ανακοινώσει μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις, οι πάντες περιμένουν να ανέβει το χρηματιστήριο και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, αφού ο Ντόναλντ απειλεί τους εκατομμυριούχους φίλους του ότι εάν δεν επιστρέψουν όλα τα εργοστάσιά τους στην Αμερική θα πάρει μέτρα εναντίον τους.

Πρέπει να σας πω ότι με συγκίνησε η θερμότητα της υποδοχής που μου επεφύλαξαν οι Έλληνες στην Αστόρια". Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη