Trending

ΟΠΑΠ: Αναζητά συνεργάτες για τα Gaming Halls

Στη δημοσιοποίηση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συνεργάτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη λειτουργία Gaming Halls (πρακτορείων τύπου Β) προχώρησε ο ΟΠΑΠ πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του επενδυτικού του σχεδίου-σύμφωνα με το Capital.gr.

Μετά την επαναλειτουργία των τεσσάρων πιλοτικών καταστημάτων Play, ύστερα από την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας, οπότε και επανεκκίνησε η επιχειρηματική δραστηριότητα των VLTs, ο ΟΠΑΠ τώρα προχωρά στη διαδικασία αναζήτησης συνεργατών που θα λειτουργήσουν τα Gaming Halls τα οποία θα ενταχθούν στο δίκτυο των καταστημάτων “Play”.

Σύμφωνα με την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, αρκεί να πληρούν μια σειρά προϋποθέσεων, οι οποίες στην πλειονότητά τους αφορούν την οικονομική και ποινική τους κατάσταση. Λόγου χάρη, οι συνεργάτες και, στην περίπτωση που ο συνεργάτης είναι νομικό πρόσωπο, οι μέτοχοι και οι νόμιμοι εκπρόσωποί του, οφείλουν να να προσκομίσουν βεβαιώσεις φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας με ημερομηνία έκδοσης όχι παλαιότερης του ενός μηνός από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, να μην να μην έχει υποβληθεί σε βάρος τους οποιαδήποτε κατάσχεση και  να μην έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για κακούργημα ή άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, δεν πρέπει να έχουν παραβιάσει οποιαδήποτε συμβατική υποχρέωσή τους έναντι της ΟΠΑΠ Α.Ε.  το τελευταίο 12μηνο και να μην εμπλέκονται σε οποιαδήποτε δικαστική η εξωδικαστική διαμάχη με την εταιρεία. Διευκρινίζεται επίσης ότι οι συνεργάτες που αναζητά ο ΟΠΑΠ δύνανται να είναι και υφιστάμενοι πράκτορες του Οργανισμού.

Όπως αναφέρεται, από όσους ενδιαφερόμενους προεπιλεγούν και προκειμένου να συνεχίσουν στο τελικό στάδιο επιλογής, θα ζητηθεί εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή τους. Η εταιρεία αναφέρει επίσης πως η επιλογή των συνεργατών Gaming Halls τελεί υπό την αίρεση της υπογραφής της σχετικής σύμβασης πρακτορείας VLTs που θα ρυθμίζει τη σχέση μεταξύ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και των επιλεγέντων συνεργατών Gaming Halls. Τέλος, να σημειωθεί πως η επιλογή των υπευθύνων εκμετάλλευσης Gaming Halls από την ΟΠΑΠ τελεί και υπό την έγκριση της ΕΕΕΠ.

Σημειώνεται ότι ανάλογη διαδικασία είχε πραγματοποιήσει ο Οργανισμός και προ 2ετίας αρχικά προς τους πράκτορες και στη συνέχεια προς ενδιαφερόμενους ιδιώτες – συνεργάτες. Η αλλαγή του Κανονισμού των VLTs πλέον επιτρέπει τη λειτουργία παιγνιομηχανημάτων εκτός των Gaming Halls (έως 25 μηχανήματα) και σε υφιστάμενα πρακτορεία (έως 3).

Ο σχεδιασμός του ΟΠΑΠ, μετά την επαναλειτουργία των πρώτων τεσσάρων καταστημάτων – Gaming Halls, που ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της 10ετούς άδειας εκμετάλλευσης των 16.600 μηχανών που θα εκμεταλλεύεται ο Οργανισμός, προβλέπει τη σταδιακή ένταξη στο δίκτυο των “Play” και άλλω καταστημάτων. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της διοίκησης, το πλήρες πλάνο λειτουργίας αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2017.

Συνολικά έως 16.500 VLTs της ΟΠΑΠ θα πρέπει να εγκατασταθούν εντός των επόμενων 18 μηνών, βάσει της προθεσμίας που έχει θέσει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη