Trending

Π.Καμμένος: Είμαι υποστηρικτής του Trump - Υπάρχει σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο περιστατικό με τους επτά νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «Αλβανικό Αετό».

Υποστήριξε πως υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που, όπως είπε, εκφράστηκε πρόσφατα και με τι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες.

«Τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι’ αυτό έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα» είπε ο κ.Καμμένος, υπενθυμίζοντας πως με εντολή του έχει ζητηθεί να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους.

Ο κ.Καμμένος υποστήριξε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε τη στάση του ότι επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος.

Ερωτηθείς για την εκλογή Trump, ο κ.Καμμένος δήλωσε υποστηρικτής του, τονίζοντας ότι το ίδιο δηλώνουν και οι περισσότεροι Έλληνες των ΗΠΑ.

Ο κ.Καμμένος χαιρέτισε τις προθέσεις Trump, που τάσσεται κατά της παγκοσμιοποίησης και προεξόφλησε ότι επί προεδρίας του θα σταματήσουν οι οικονομικές επιθέσεις κατά των ασθενών οικονομικά χωρών.

Εξήρε τη στάση του, ότι τώρα ο εχθρός δεν είναι η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία, ξεκαθάρισε ότι οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε πολεμικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή της χώρας μας και αποκάλυψε ότι επίκειται η υπογραφή συμφωνίας, μέσω της οποίας η χώρα μας θα λάβει οικονομικά ανταλλάγματα για τις βάσεις τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για εξοπλισμούς. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη