Trending

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Γιώργος Πολυχρονίου

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση έχει περιέλθει ο γνωστός μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής, Γιώργος Πολυχρονίου. Η οικονομική κρίση φαίνεται πως «χτύπησε» και τον G Poly ο οποίος αδυνατώντας να αποπληρώσει δάνειο που έχει λάβει από συγκεκριμένο πιστωτικό Ίδρυμα, ζήτησε να υπαχθεί στον Νόμο Κατσέλη.

Ωστόσο το Ειρηνοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτό το αίτημά του για χορήγηση προσωρινής διαταγής καθώς με απόφαση που εξέδωσε στις 16 Ιανουαρίου 2017 έκρινε ότι δεν συντρέχουν όλοι οι λόγοι που επικαλέστηκε.

Πλέον η τύχη για το αίτημα υπαγωγής του Γ. Πολυχρονίου σε «καθεστώς προστασίας» αναμένεται να κριθεί στην κύρια συζήτηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το το ereportaz, στην αίτησή που κατέθεσε στις 15 Ιουλίου 2016 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου ο λαοφιλής παρουσιαστής αναφέρεται εκτενώς στους λόγους για τους οποίους αδυνατεί να αποπληρώσει το δάνειο που είχε λάβει μερικά χρόνια νωρίτερα από την Τράπεζα.

Σε αυτούς επικαλείται τα μειωμένα έσοδα του τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης δουλειάς που, όπως λέει, τον καθιστούν ουσιαστικά “οικονομικά ανίσχυρο” απέναντι στις απαιτήσεις του πιστωτικού Ιδρύματος. ereportaz.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη