Trending

«Πατάμε Γκάζι στο STEM!» @Innovathens

Ο STEM Education, ο WRO Hellas και το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά, 21-22 Ιανουαρίου, την εκδήλωση «Πατάμε Γκάζι στο STEM!» με στόχο να γνωρίσει το ευρύ κοινό τις κοινές εκπαιδευτικές τους δράσεις.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα έρθουν σε επαφή με τα εργαστήρια STEM και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που πραγματοποιούνται καθημερινά σε συνεργασία με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και το INNOVATHENS.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια «γεύση» από τους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξάγει ο WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE: «Οχήματα και μεταφορές του αύριο» για μαθητές Δημοτικού, «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου» για μαθητές Γυμνασίου και για πρώτη φορά φέτος του διαγωνισμού «Πράσινη ενέργεια και επιχειρηματικότητα» για μαθητές Λυκείου, και να γνωρίσουν τα οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή σε αυτούς. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει workshops εκπαιδευτικής ρομποτικής, πίστες επίδειξης με ρομποτικές κατασκευές, multimedia υλικό, διαδραστικά εκθέματα, πρότυπα κατασκευών, εξοπλισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιείται σε διαγωνισμούς και όχι μόνο...

Πληροφορίες
Πότε: Σάββατο 21 ως Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017
Ώρες: 10:00-17:00
Πού: INNOVATHENS, κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Είσοδος ελεύθερη Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη