Trending

Τραγωδία στην Ιταλία - Χιονοστιβάδα έπεσε σε ξενοδοχείο

Μέχρι και 30 άνθρωποι φέρεται ότι έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσε χιονοστιβάδα σε ξενοδοχείο της Πεσκάρα, επαρχίας του Αμπρούτσο, έπειτα από τις σεισμικές δονήσεις που έπληξαν χθες την κεντρική Ιταλία, μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα ήδη τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τον πρώτο νεκρό.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, στο ξενοδοχείο «Rigopiano» διέμεναν τουλάχιστον 22 ένοικοι. Ο επικεφαλής διασώστης μιλώντας στο ANSA σημείωσε: «Υπάρχουν πολλοί νεκροί».

Τα σωστικά συνεργεία  εντόπισαν δύο άτομα που είδαν την χιονοστιβάδα να έρχεται και σώθηκαν μπαίνοντας μέσα σε αυτοκίνητο, έξω από το ξενοδοχείο. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για τους πελάτες του ξενοδοχείου που κατόρθωσαν να ειδοποιήσουν τις αρχές στέλνοντας μηνύματα.

Η χιονοστιβάδα, που προκλήθηκε μετά το μπαράζ σεισμικών δονήσεων καταπλάκωσε το ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιοχή Φαρίντολα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσσο, στην ευρύτερη περιοχή της Πεσκάρα. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη