Trending

Αποκαλύψεις Γ. Τράγκα για τον Ν. Χατζηνικολάου και την πολιτική

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε στην τηλεόραση του Epsilon και αποκάλυψε πολλά για τη μεταγραφή του αλλά και για την πολιτική κατάσταση.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος μετά από 10 χρόνια στον REAL αποφάσισε ως παλιός «ποδοσφαιριστής» του κλάδου να ανανεωθεί σε ένα διαφορετικό ραδιοφωνικό σταθμό, χωρίς φυσικά να διαταραχθούν και χαλάσουν οι σχέσεις του με τον Νίκο Χατζηνικολάου που παραμένει φίλος του.

Παράλληλα ο Γιώργος Τράγκας με χιούμορ και αυτοσαρκασμό σχολίασε και τις άλλες αλλαγές στις οποίες προέβη, όπως ένα μικρό καθαρισμό των μαύρων στιγμάτων από τον ήλιο στο πρόσωπο του, αλλά και σε ένα μικρό μπότοξ όπως ο ίδιος ανέφερε.

Ευκαιρίας δοθείσης μίλησε και για την πολιτική λέγοντας ότι δεν θα φύγουμε εμείς από το ευρώ, αλλά ότι το ευρώ θα φύγει από εμάς, ενώ για τον Γιάνη (με ένα «ν» δηλαδή τον Βαρουφάκη), είπε ότι καλή είναι η αυτοκριτική που κάνει, αλλά όταν κάνεις λάθη σε τέτοιες καρέκλες, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, πηγαίνεις σπίτι σου.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε ότι θέλει να ανέβει στην καρέκλα και φυσικά αυτό θα είναι μια τεράστια ικανοποίηση για την «οικογένεια» και τον πατέρα του που θέλει να δει έναν Μητσοτάκη ακόμα στην θέση του πρωθυπουργού.

Τέλος, για την πρόταση του οίκου Gucci, είπε ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί ο Παρθενώνας για την πασαρέλα διότι καλό είναι ο Παρθενώνας να βρίσκεται μονίμως στα μυαλά όλων των ανθρώπων του κόσμου, για να μην θεωρούν την Ελλάδα μια μικρή χώρα με ένα ακόμα αρχαιολογικό χώρο. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη