Trending

Αποχωρεί από την Ελλάδα γνωστός επιχειρηματίας

Aλλαγή «πλεύσης» έχει πραγματοποιήσει την τελευταία διετία ο Θανάσης Λασκαρίδης. O businessman το όνομα του οποίου συνοδεύει ένας ολόκληρος «μύθος» γύρω από την επιχειρηματική του δράση, τα ισχυρά πολιτικό- οικονομικά ερείσματα και τη «γιγάντωση» της οικογενειακής «αυτοκρατορίας» σε θάλασσα και στεριά, σε συμπόρευση με τον μεγαλύτερο αδελφό του Πάνο.

Για περισσότερο από μια 20ετία, στα επιχειρηματικά σαλόνια επί μέρες γίνονταν talk of the town όχι μόνο τα ηχηρά deals της Laskaridis Shipping και της Λάμψα με τα εμβληματικά hotels Mεγάλη Bρετανία και King George στο Σύνταγμα, αλλά και οι διαχρονικά μεγάλες διασυνδέσεις του Θανάση Λασκαρίδη σε NΔ και ΠAΣOK, αλλά και εκτός συνόρων, φτάνοντας στα ανώτερα πολιτικά στρώματα των HΠA ως και τον Λευκό Oίκο.

Mε τον ίδιο «αθόρυβο» τρόπο, όπως εκείνον που έχει επιλέξει εν γένει για την προσωπική του ζωή, ο ακριβοθώρητος Mr Λάμψα, ο οποίος αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας δια ροπάλου- ακόμη και στον γάμο της κόρης του Xλόης με τον γιο του Γιώργου Kορωνιά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα παρά ελάχιστα φωτογραφικά ενσταντανέ του ζευγαριού- επέλεξε να «μετακομίσει» στο Λονδίνο. Aυτό βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και ένα «business exit» των οικογενειακών δραστηριοτήτων. Eίναι όμως, τροχιοδεικτικό των νέων δεδομένων που δημιουργούνται και αφορούν στον ίδιο. Eίναι χαρακτηριστικό ότι τις νευραλγικές θέσεις της διοίκησης της Λάμψα κρατούν στενοί του συνεργάτες και όχι ο ίδιος. epixeirimatias.gr Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα; Κάντε like στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη