Trending

Δριμεία επίθεση Π.Τατσόπουλου κατά Λ.Κονιόρδου: "Έχεις νοημοσύνη βερίκοκου. Είσαι..."

Δριμεία επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος κατά της Υπουργού Λυδίας Κονιόρδου με αφορμή το μήνυμά της για την απώλεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Έγραψε αρχικά η Λ. Κονιόρδου:

"Ο Λουκιανός κοίταζε κατάματα το παρόν από τότε, μέσα στη δικτατορία, που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Νεγρεπόντη και τον Μποστ, μέχρι τον Ιούλιο του 2015, που σχολίαζε τη στάση των Ευρωπαίων πολιτικών απέναντι στην Ελλάδα αλλά και την προπαγάνδα των κυρίαρχων ΜΜΕ."

Με αφορμή το ανωτέρω ο Πέτρος Τατσόπουλος μαινόμενος έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:
"Λυδία, διάβασα τον επικήδειό σου για τον Λουκιανό. Στάθηκα ιδιαίτερα στα θερμά σου λόγια για τη στάση του Λουκιανού κατά το δημοψήφισμα του 2015, μια στάση που η κυβέρνησή σου την πήρε και την έριξε στα σκουπίδια την ίδια κιόλας νύχτα του δημοψηφίσματος, πριν καν ξημερώσει. Λυδία, το περιστατικό που διάλεξες και η στιγμή που διάλεξες για να μας το υπενθυμίσεις, με πείθουν ότι έχεις νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο. Είσαι ηλίθια, κοπέλα μου. Δηλαδή, όχι απλώς ηλίθια. Καρα-ηλίθια. Να σε διδάσκουν στα σχολεία. Προς αποφυγήν." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη