Trending

Έλληνας δισεκατομμυριούχος πούλησε την έπαυλή του στο Beverly Hills έναντι 25 εκατ. δολαρίων [photos]


Ο Άλκης Δαυίδ, ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της Coca Cola 3E, πούλησε πρόσφατα την πολυτελή έπαυλή του στο κοσμοπολίτικο Beverly Hills έναντι 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η οικία είναι 1.500 τμ, με 6 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια, 5 τζάκια, κελάρι κρασιών και αίθουσα προβολών.

Όπως αναφέρει το Mansion Global, ο εκκεντρικός Έλληνας επιχειρηματίας, που κάποτε προσέφερε 1 εκατ. δολάρια σε όποιον κατάφερνε να τρέξει γυμνός μπροστά από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama, είχε αγοράσει το ακίνητο αντί 16,5 εκατ. δολαρίων, το 2010. Μερικά χρόνια αργότερα, αγόρασε το διπλανό οικόπεδο δίνοντας 1,6 εκατ. δολαρίων.

Συνολικά, η έπαυλη της οδού Summit Drive, στην οποία ζουν πολλές διασημότητες, έχει χτιστεί σε οικόπεδο ενός εκταρίου, διαθέτει έναν μεγάλο καταπράσινο κήπο με πισίνα και τζακούζι, εξωτερικό μπαρ και κουζίνα, πολλές βεράντες και γκαράζ έξι αυτοκινήτων. 


Το 2015, ο Άλκης Δαυίδ είχε βγάλει το ακίνητο στην αγορά, ζητώντας 35 εκατ. δολάρια. «Κανείς να μην σκεφτεί να προσφέρει λιγότερα. Η τιμή θα πάει μόνο προς τα πάνω», είχε πει τότε στην Wall Street Journal. Τελικά, στα δύο χρόνια που πέρασαν, η τιμή μειώθηκε κατά 10 εκατ. δολάρια. ependysinews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη