Trending

Ετοίμαζαν επίθεση σε γνωστό επιχειρηματία - Ο πίνακας του Ελ Γκρέκο

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο γνωστός επιχειρηματίας Μιχάλης Ρομποτής, πρώην συνιδιοκτήτης της ΒΟΚΤΑΣ όταν οι αστυνομικοί απέτρεψαν επίθεση σπείρας Ρομά στη βίλα του σε μια έκταση πολλών στρεμάτων στη Μάνδρα Αττικής.

Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν αξιωματικοί της Ασφάλειας στην προσπάθειά τους να υπερπροβάλουν την επιτυχία τους ανέφεραν ότι στην κατοχή του κ. Ρομποτή βρέθηκε πίνακας του Ελ Γκρέκο, του οποίου η γνησιότητα εξετάζεται. Το αποτέλεσμα ήταν η είδηση να αναπαραχθεί σε όλα τα ΜΜΕ. Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, επρόκειτο για ένα φθηνό αντίγραφο.

Ο κ. Ρομποτής ήταν συνιδιοκτήτης της «ΒΟΚΤΑΣ», εταιρίας που για πολλά χρόνια μεσουρανούσε στο χώρο του νωπού κοτόπουλου. Έχει σπουδάσει γεωπονία και γενετική και μάλιστα έχει υπάρξει για κάποια χρόνια καθηγητής. Το επιχειρείν, ωστόσο, τον κέρδισε. «Δούλεψα πολύ στη ζωή μου. Ότι απέκτησα, το απέκτησα με πολλή δουλειά. Το 1994 είδα πράγματα στη ΒΟΚΤΑΣ που δεν μου άρεσαν. Άρχισα να βλέπω ότι η εταιρία θα πάει στα βράχια. Άκουγα να πέφτουν στο τραπέζι αλλοπρόσαλλες ιδέες με τις οποίες δεν ήθελα να έχω σχέση. Έτσι, πούλησα το μερίδιό μου και αποχώρησα», λέει. Εδώ και χρόνια ζει σε μία μεγάλη έκταση στη Μάνδρα, διότι εκεί –όπως αναφέρει- έχει περισσότερο καθαρό αέρα που τον βοηθά στο πρόβλημα αναπνευστικής ανεπάρκειας που αντιμετωπίζει. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη