Trending

Ηχηρή μεταγραφή

Η Adweb ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Φραγκίσκο Μονογυιό, κίνηση που αποτελεί μέρος της συνολικής αναδιοργάνωσης που γίνεται με στόχο την ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρείας στις αυξανόμενες ανάγκες της digital αγοράς. 

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως Chief Commercial Officer, αναλαμβάνει τη συνολική στρατηγική του δικτύου της Adweb μέσα από τη διεύρυνση του πελατολογίου, την εμπορική αξιοποίηση του περιεχομένου, τη δημιουργία νέων προϊόντων, την ευρύτερη υιοθέτηση καινοτομίας, καθώς και τη συνολική οργανική ανάπτυξη. 

Ο Φραγκίσκος Μονογυιός προέρχεται από την 24MEDIA που ως Deputy CEO και Commercial Director συνέβαλε στη σημαντική πορεία της τα τελευταία πέντε χρόνια και είναι ένα από τα λίγα στελέχη της ελληνικής αγοράς με πολυετή εμπειρία σε TraDigital media.

Ο Σπύρος Παπαγεωργίου, Founder & Managing Partner της Adweb, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη του Φραγκίσκου, καθώς έχει τον σπάνιο συνδυασμό γνώσεων και ήθους που επιζητούμε για να φτιάξουμε την Adweb του αύριο, σήμερα». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη