Trending

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της MSD για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της MSD Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανέλαβε, από τον Ιανουάριο του 2017, η κυρία Agata Jakoncic, αντικαθιστώντας τον κ. Haseeb Ahmad, ο οποίος επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην MSD Ελλάδος.  

Η Agata Jakoncic διαθέτει μακρά εμπειρία και είναι ένα από τα διακεκριμένα στελέχη της MSD παγκοσμίως. Ξεκίνησε την καριέρα της στην MSD το 1997 ως Sales Manager στο υποκατάστημα της Σλοβενίας. Πολύ γρήγορα ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και άσκησε τη διοίκηση της MSD στη Λιθουανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα. Στη συνέχεια ανέλαβε τη Διοίκηση της ομάδας των Βαλκανικών Χωρών έχοντας υπό την ευθύνη της εννέα κράτη. Πριν τη έλευσή της στην MSD Ελλάδας, κατείχε ηγετική θέση στον τομέα του συντονισμού της εφοδιαστικής αλυσίδας της MSD για όλη την περιφέρεια της Ευρώπης και τον Καναδά.

Η Agata Jakoncic είναι κάτοχος πτυχίου φαρμακευτικής από το πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα και κατάγεται από τη Σλοβενία.

«Η πλούσια επαγγελματική εμπειρία της Agata, η προσήλωσή της στην επίτευξη υψηλών στόχων, η ικανότητα διαχείρισης σύνθετων ζητημάτων, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της MSD να ηγηθεί των προσπαθειών για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών στην Ελλάδα»,  ανέφερε ο Joseph BenAmram, Senior Vice President της MSD, επικεφαλής Mid-European Region.

Από τη νέα της θέση, η κα Jakoncic θα ηγηθεί των προσπαθειών ενίσχυσης της πρόσβασης των ασθενών σε αποτελεσματικά καινοτόμα προϊόντα και της συνεργασίας με τις ελληνικές υγειονομικές αρχές στην ανάδειξη λύσεων που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βιώσιμου εθνικού συστήματος υγείας. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και στην περαιτέρω αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος, με απώτερο στόχο να συνεχίσει η  MSD Ελλάδας να αποτελεί έναν από τους πιο «ελκυστικούς» εργοδότες στη χώρα μας σήμερα.
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη