Trending

Ο Γιώργος Λιάγκας εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο

Εχθές το βράδυ, η Αθηναΐς Νέγκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Λιάγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, με αφορμή όσα ανέφερε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΛΑΜΨΗ 92.3.

Η αυτόφωρη διαδικασία έχει κινηθεί από εχθές, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει άφαντος, καθώς δεν πήγε ποτέ στην ραδιοφωνική του εκπομπή, το πρωί της Τετάρτης.

Ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Happy Day ανέφερε τα εξής: «Χθες το βράδυ μιλήσαμε, ήταν εκτός Αθηνών -νομίζω και σήμερα θα είναι εκτός Αθηνών. Τον ενημέρωσα για τη μήνυση που έχει κατατεθεί από την κ. Νέγκα και εξεπλάγην. Δεν το περίμενε. Μου λέει «εγώ δεν έχω καμία διάθεση ούτε να θίξω την τιμή και την υπόληψη της κ. Νέγκα, ούτε να την προσβάλλω. Ό,τι ελέχθη, ήταν σε κλίμα αστειότητος και είμαι στη διάθεσή της να επανορθώσω, να κάνω μια επανορθωτική δήλωση αν νιώθει ότι επλήγη».

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Αθηναΐδας Νέγκα, είπε από την πλευρά του: «Ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος, ένας δημοσιογράφος που γνωρίζει και μιλάει καλά ελληνικά, δεν μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Η δήλωση του συναδέλφου μου δεν ξέρω αν εκφράζει τον κ. Λιάγκα, αν έχει πρόθεση ο κ. Λιάγκας να ζητήσει συγγνώμη. Η κ. Νέγκα θα αποφασίσει πως θα λυθεί η υπόθεση (σ.σ. αν τελικά θα φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες)». pasmina.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη