Trending

Ο κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα

Ως «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για το 2017» αναδείχθηκε η British American Tobacco Hellas, για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει θέτοντας ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της. 

Δίνοντας αξία καθημερινά στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα, η British American Tobacco Hellas επιβραβεύεται για την σταθερή επένδυσή της στο ανθρώπινο δυναμικό με τις παρακάτω ενέργειες μεταξύ άλλων:

- Ευρύ πρόγραμμα παροχών και μπόνους προς όλους τους εργαζόμενους. Στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, παρά την κρίση, η British American Tobacco Hellas, έχει προσφέρει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ σε ειδικές παροχές και μπόνους προς τους εργαζομένους της. Μόνο το 2016, δόθηκαν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ σε παροχές και μπόνους.

- Έμφαση σε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, τα οποία στοχεύουν τόσο στην επαγγελματική εκπαίδευση όσο και στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της British American Tobacco Hellas. Μόνο στη διάρκεια του 2016, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 ώρες εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. 

- Υλοποίηση σειράς καινοτόμων προγραμμάτων βελτίωσης της εργασιακής καθημερινότητας των ανθρώπων της, τα οποία απορρέουν από τους ίδιους τους εργαζομένους, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα well-being “Armonia”, στο οποίο οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ειδικά προγράμματα και εργαστήρια κατά την διάρκεια των εργάσιμων ωρών με στόχο την διατήρηση ισορροπίας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

H διάκριση “Top Employer Greece & Europe 2017” αποτελεί την ένατη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία χρόνια, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. 

Η κορυφαία πιστοποίηση “Top Employer” αποδίδεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute, το οποίο επιβραβεύει μέσα από αυστηρά κριτήρια τους εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, ενσωματώνουν υπεύθυνες εργασιακές πρακτικές και υλοποιούν βέλτιστες πολιτικές επιβράβευσης και προσωπικής ανάπτυξης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα των παραπάνω αποτελούν η διαδικασία με την οποία γίνονται οι προσλήψεις, η ανάπτυξη των ταλέντων, η αξιολόγηση της απόδοσης, αλλά και πρακτικές σχετικές με την κουλτούρα της εταιρείας. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη