Trending

Οργισμένη αντίδραση Κ.Καραμανλή κατά Α.Γεωργιάδη

"Πονοκέφαλο" στον Κυριάκο Μητοστάκη φαίνεται ότι προκαλούν οι κινήσεις του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Τελευταίο περιστατικό το οργισμένο τηλεφώνημα του Κώστα Καραμανλή στον Πρόεδρο της ΝΔ στο οποίο επί της ουσίας του έθετε το δίλημμα "ή αυτός ή εγώ".

Αιτία πρόσφατη ανάρτηση του Αντιπροέδρου Α.Γεωργιάδη στο Twitter με την οποία προέτρεπε τους φίλους του να διαβάσουν ένα συγκεκριμένο άρθρο του Βήματος με τίτλο "Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία». Ο αρθρογράφος του Βήματος περίπου υπονοεί στο κείμενό του ότι ο πρωθυπουργός συμμαχεί με την εκπεφρασμένη από τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «παραδοσιακή Δεξιά» με σκοπό να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ.

Ο αρθρογράφος του οποίου το κείμενο αναδημοσιεύει ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλεί το καραμανλικό μπλοκ «παραδοσιακή συνιστώσα της Αριστεράς» και μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο δεν θα εμποδίσει ένα δημοψήφισμα για το ευρώ, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεργάζεται ήδη με τον πρωθυπουργό για την προετοιμασία του». Ταυτόχρονα όμως εξαπολύει τα πυρά του στον Καραμανλή γράφοντας ότι «ο ίδιος και το κλειστό κλαμπ της παραδοσιακής Δεξιάς που την προηγούμενη δεκαετία ταυτίστηκε με μια οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία γνωρίζουν ότι χρειάζονται ένα αριστερό συγχωροχάρτι, αλλά και την επικράτηση της λήθης για τις επιλογές τους». 

Και συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι «προφανώς, σε ένα νέο δημοψήφισμα με ευθύ νομισματικό ερώτημα ο 60άρης πλέον πρώην Πρωθυπουργός θα ‘’καθαρίσει’’ με μια δήλωση υπέρ του ευρώ, αλλά μετά θα περιμένει το εθνικό νόμισμα καθώς η βέβαιη ισοπέδωση που αυτό θα προκαλέσει, ενδεχομένως θα του προσφέρει περισσότερες ελπίδες για κάποιου είδους επιστροφή, ίσως ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη